Tampereen Tradenomiopiskelijat ry

pähkinänkuoressa

Tampereen Tradenomiopiskelijat ry on sataprosenttisesti opiskelijoiden muodostama ja ylläpitämä rekisteröity yhdistys. TTO ry on Tampereen ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden ainejärjestö. Olemme tradenomiopiskelijoiden paikallinen edunvalvoja, neuvomme kiperissä ja alati muuttuvissa opintotuki- ja toimeentuloasioissa ja ajamme opiskelijoiden asioita edustajiemme välityksellä. Huolehdimme opiskelijoiden koulutus- ja sosiaalipoliittisista asioista ja tarjoamme viihdettä elämääsi. Pelaamme kyykkää, järjestämme ekskursioita, teatteri-iltoja, erilaisia koulutuksia, uusille opiskelijoille Hämmästyttävän rallin ja tradenomiopiskelijoiden kastajaiset, PISTOT -bileitä, sekä muita tapahtumia. Ei pidä myöskään unohtaa TTO ry:n kautta saatavia tradenomiopiskelijoiden opiskelijahaalareita, jotka pukevat aina niin “trendikkäästi” kulkijaansa tapahtumasta toiseen.

 

Aktiiviseen toimintaan tarvitaan aktiivisia ihmisiä. Yhdessä voimme vaikuttaa ympäristöön sekä koulun sisällä, että sen ulkopuolella. Valtakunnallisesti olemme hyvin aktiivisesti mukana Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n toiminnassa jäsenyhdistyksenä ja pyrimme näin hoitamaan entistä paremmin tehtäväämme tradenomiopiskelijoiden paikallisena edunvalvojana. Jäsenyhdistyksenä järjestämme Tampereella erilaista aktiviteettia tradenomiopiskelijoille ja osallistumme TROLin järjestämiin valtakunnallisiin koulutustilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tule mukaan ja vaikuta omalla panoksellasi!

 

MISSIO

TTO ry valvoo Tampereen ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden etuja aktiivisella opintososiaalisella toiminnalla sekä tukee tradenomitutkinnon rakenteellista ja laadullista kehittämistä Tampereen ammattikorkeakoulussa. Edunvalvonnan ohella TTO ry järjestää opiskelijoille vapaa-ajan toimintaa tukien näin tradenomiopiskelijoiden sosiaalista kanssakäymistä, hyvinvointia ja yhteishenkeä.

VISIO 2021

Vuonna 2021 TTO ry on elinvoimainen ja aktiivinen toimija TAMKissa sekä Tradenomiopiskelijoissa. Yhdistys osallistuu aktiivisesti TAMKin koulutuspolitiikkaan ja järjestää opiskelijoille monipuolista koulutus- ja vapaa-ajan toimintaa.

 

Yhdistyksellä on vahva asema TAMKin tradenomiopiskelijoiden keskuudessa: Yli 80 prosenttia TAMKin nuorisoasteen tradenomiopiskelijoista on yhdistyksen jäseniä ja jäsenyys nähdään kannattavana ja itsestäänselvänä vaihtoehtona. Vuonna 2021 TTO ry palvelee toiminnallaan kaikkien edustamiensa koulutusohjelmien opiskelijoita.

 
 

Koulutuspolitiikka

Yksi Tampereen Tradenomiopiskelijat ry:n tärkeimmistä tehtävistä on Tampereen ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden etujen valvonta. Edunvalvonnassa erityinen painopiste on koulutuspoliittisissa asioissa eli mikäli opiskelijalla on opintoihin liittyviä ongelmia tai kysymyksiä, TTO auttaa. Koulutuspoliittisia asioita hoitavat etupäässä yhdistyksen koulutuspoliittinen vastaava sekä puheenjohtajisto, mutta jokaiseen TTO:n hallituksen jäseneen voi toki ottaa näissä asioissa yhteyttä. Yleisimmin opiskelijat kohtaavat ongelmia kurssien ja opetussuunnitelmien kanssa. Lähtökohtaisesti kyseiset tilanteet kannattaa koettaa purkaa ja neuvotella opettajien kanssa. Mikäli tämä ei onnistu, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Joukossa on voimaa ja siinä missä yhden opiskelijan ääni ei välttämättä riitä, yli viittäsataa yleensä jo kuunnellaan.

 

Opintoihin liittyvien ongelmien ratkomisen lisäksi TTO osallistuu myös tradenomikoulutuksen kehittämiseen Tampereen ammattikorkeakoulussa. Yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä liiketalouden, tietojenkäsittelyn sekä international business -koulutusohjelmien henkilökunnan kanssa, tuoden opiskelijoiden ja Tradenomiopiskelijaliiton näkökulmaa esille koulutusohjelmien rakenteellisessa ja sisällöllisessä kehittämisessä. Tavoitteena on se että jokainen TAMKissa opiskeleva tuleva tradenomi saa korkealuokkaista ja kattavaa opetusta.

Koulutuspoliittisen vastaavan yhteystiedot löydät yhteystietosivulta.

pöytäkirjat