Yhteyshenkilöjärjestelmä

Tampereen Tradenomiopiskelijat ry haluaa pysyä ajan tasalla siitä mitä koulussamme tapahtuu, itseasiassa se yhdistyksen jäsenien edunvalvonnan kulmakiviä. Paras tapa tähän on kuunnella opiskelijoita. Onko jossain ongelmia? Millä teemalla seuraavat bileet pitäisi järjestää? Mennäänkö laskemaan pulkkamäkeä?
Mitä tahansa se onkin; jos se kiinnostaa jäsenistöä, se kiinnostaa meitä.

Yhdistyksen hallituksessa porukkaa on kohtalaisen vähän, joten kattavin keino kerätä palautetta ja tietoa on saada jokaiseen ryhmään joku, joka vie tietoa eteenpäin. Juuri tätä varten TTO on luonut uuden yhteyshenkilöjärjestelmän.

Yhteyshenkilö toimii linkkinä yhdistyksen hallituksen ja jäsenistön välillä tiedottaen hallitusta mahdollisista ongelmista, pyynnöistä ja kehittämisehdotuksista. Tieto liikkuu myös toiseen suuntaan eli yhteyshenkilöt ovat yleensä ensimmäisiä jotka saavat tietää tulevista tapahtumista ja muusta toiminnasta. Lukuvuoden alussa jokaiselta uudelta liiketalouden, tietojenkäsittelyn ja international busineksen tiimiltä valitaan yhteyshenkilö.

Homma ei ole vaikeaa eikä vie paljoa aikaa, tärkeintä on se, että on sosiaalinen, uskaltaa puhua ihmisille ja haluaa tehdä opiskelusta mukavampaa kaikille. Palkkioksi työpanoksestaan yhteyshenkilöt saavat muun muassa ilmaiseksi liput Hervannan Humala Hyppelyyn ja Kalevan Kännikierrokseen ja myös ilmaiseksi TTO:n haalarimerkkejä.

Yhteyshenkilöjärjestelmästä vastaa Tuutori- ja jäsenvastaava. Hänen yhteystiedot löydät yhteystietosivulta.