hervannan hum*la hyppely

Hervannan Humala Hyppely syntyi legendaksi. Tapahtuma antaa osallistujalleen täysin uuden näkökulman maailmankatsomukseen. Tämä jokasyksyinen ristiretki avaa muutoin vain kanta-asiakkaidensa käytössä olevien baarien ovet myös opiskelijoille. Hervannan vaiettu totuus on mahdollista selvittää vain omin silmin yhtenä päivänä vuodessa. Kuitenkaan kaikki halukkaat eivät tälle matkalle mahdu, koska riittävien turvatoimien tarjoaminen tapahtumaan on rajallista. Ole siis nopea ja lunasta itsellesi lippu tuntemattomaan vielä kun se on mahdollista. Tule, suorita ja saa himoitut haalarimerkit itsellesi.

Tykkää Hervannan Humala Hyppelystä Facebookissa!

kalevank*nni kierros

Badger ja TTO ry toivottavat sinut tervetulleeksi koko kevään suurimpaan ja kauneimpaan pubikierrokseen! Viileän talven jälkeen aamun kohmeudesta kankeana Badger auttaa sinua tutustumaan Kalevan piilevien baarien tarjontaan.  Nappaa mukaan omat kaverisi ja valmistaudu lähtemään tutkimusmatkalle kohti Kalevaa, missä matkat ovat lyhyitä ja juomat kylmiä!

 
 

fuksitapahtumat

 

hämmästyttävä ralli

Kouluvuosi päräytetään täysillä käyntiin tutulla, mutta ei niin turvallisella Hämmästyttävällä Rallilla. Tapahtumaa ei pidä ottaa löysin rantein, sillä rastit vaativat niin henkistä kuin fyysistäkin heikkoutta. Tapahtumassa joukkueet pääsevät tutustumaan myös muihin TAMK:ssa toimiviin ainejärjestöihin ja ihmisiin näiden takana.

tto ry: fuksiolympialaiset

Ilmassa on urheilujuhlan tuntua kun fuksit saapuvat Eteläpuiston aurinkoon ottamaan toisistaan mittaa. Joukkueiden taitoja testataan toinen toistaan atleettisimpia suorituksia vaativilla rasteilla. Tämä viime vuosina suuren suosion saavuttanut tapahtuma on loistava tapa huuhtoa Hämyrallin tappion maku suusta ja lähteä voitolla yöhön.

tradenomiopiskelijoiden kastajaiset

Tampereen tradenomiopiskelijat ry järjestää uusille opiskelijoille tähän traditioon pohjautuvan kastetilaisuuden. Luokat ottavat mittaa toisistaan leikkimielisissä kisoissa sekä vannovat Tradenomiopiskelijan Veljeysvalan. Luokkien pitää, perinteen mukaisesti, pukeutua teeman mukaan yhtenäisesti ja lopussa palkitaan parhaiten pukeutunut luokka Foinikialaiseen tapaan. Ylijumalan roolissa toimii TTO:n maskotti Badger, joka visvasyylästään huolimatta on erittäin leppoisa ja antelias veikko.

muut tapahtumat

 
 
 

Soppasauna

Soppasauna on tradenomien perinteikkäin tapahtuma, jossa otetaan maksasta mittaa. Tapahtumassa on selkeä tavoite: Juoda parin kanssa korillinen olutta kolmessa tunnissa kokoajan korista kiinni pitäen. Jos ote herpaantuu tai mallasjuoma ei maistu, ei parilla ole mahdollisuutta saada käsiinsä himoittua kauhamestarin kauhaa eikä arvonimeä. Vuosien saatossa vain muutamat erityistapaukset ovat tässä onnistuneet. Kun tapahtumaan ilmoittautuminen aukeaa, kannattaa olla nopea sillä suoritusta pääsee yrittämään vuosittain vain rajallinen määrä kokelaita.

Pikkujoulut

Tampereen Tradenomiopiskelijat ry järjestää joka vuosi jäsenilleen tyylikkäät pikkujoulut, joiden ohjelma rakentuu erinomaisen illallisen ja musiikin ympärille juomalaulujen säestäessä iltaa. Tarkoituksena on viettää kiva ilta joulutunnelmissa ja siirtyä sitten vauhdikkaille jatkoille yökerhon puolelle.

tradenologia

Tradenologia on tradenomiopiskelijoiden koko ajan kasvava tapahtuma, joka yhdistää tradenomiopiskelijat valtakunnallisesti. Tradenologia kiertää ympäri Suomen, sen järjestää joka vuosi eri Tradenomiopiskelijaliiton jäsenyhdistys.

Tradenologia on järjestetään jokaista tradenomiopiskelijaa varten, ja se on ehdottomasti maineensa arvoinen tapahtuma! Tradenologian ohjelmaan kuuluu perinteisesti vauhdikas rastirata, jolla suoritetaan mitä uskomattomimpia tehtäviä, ja mahtavat illan kruunaavat jatkobileet, jossa kokoonnutaan yhteen pitämään hauskaa.

Kulttuuri

&

Vapaa-aika

Bileiden lisäksi Tampereen Tradenomiopiskelijat ry tarjoaa opiskelijoille myös erilaisia kulttuurielämyksiä. Tarkoituksena on järjestää kulttuuritapahtumia, joihin jokaisella on mahdollisuus lähteä viihtymään. Kulttuuritapahtumat ovat tähän asti koostuneet mm. konserteista, teatterikäynneistä, stand up -illoista, laskettelureissuista ja muusta mukavasta. Kaikki voivat vaikuttaa kyseisten tapahtumien teemaan, joten hyviä ideoita otetaan vastaan osoitteessa kuva@ttory.fi

Ulkomaan &

Kotimaan

Ekskursiot

Ekskursioilla on tarkoituksena viedä opiskelijat tutustumaan bisnesmaailmaan, tradenomiopiskelijoita kiinnostaviin kohteisiin. Viime vuosina olemme järjestäneet tutustumiskäyntejä mm. Elinkeinoelämän Valtuuskuntaan ja Helsingin Pörssiin sekä Eduskuntaan ja MTV3:n studioihin.

 

TTO Ry järjestää myös vuosittain ulkomaan ekskursioita ja olemme tehneet reissuja jo mm. Berliiniin, Budapestiin ja Prahaan.