top of page
tapahtumat_edited.jpg

TAPAHTUMAT

Alla olevasta napista pääset selaamaan tulevia ja menneitä tapahtumiamme kalenterista!

Fuksitapahtumat

Hämmästyttävä ralli

Kouluvuosi päräytetään täysillä käyntiin tutulla, mutta ei niin turvallisella Hämmästyttävällä Rallilla.

Tapahtumaa ei pidä ottaa löysin rantein, sillä rastit vaativat niin henkistä kuin fyysistäkin heikkoutta. Tapahtumassa joukkueet pääsevät tutustumaan myös muihin TAMK:ssa toimiviin ainejärjestöihin ja ihmisiin näiden takana.

hämyralli.jpg
kastajaiset.jpg

Tradenomiopiskelijoiden kastajaiset

Tampereen tradenomiopiskelijat ry järjestää uusille opiskelijoille tähän traditioon pohjautuvan kastetilaisuuden. Luokat ottavat mittaa toisistaan leikkimielisissä kisoissa sekä vannovat Tradenomiopiskelijan Veljeysvalan. Luokkien pitää, perinteen mukaisesti, pukeutua teeman mukaan yhtenäisesti ja lopussa palkitaan parhaiten pukeutunut luokka Foinikialaiseen tapaan. Ylijumalan roolissa toimii TTO:n maskotti Badger, joka visvasyylästään huolimatta on erittäin leppoisa ja antelias veikko.

TTO ry: fuksiolympialaiset

Ilmassa on urheilujuhlan tuntua kun fuksit saapuvat Eteläpuiston aurinkoon ottamaan toisistaan mittaa. Joukkueiden taitoja testataan toinen toistaan atleettisimpia suorituksia vaativilla rasteilla. Tämä viime vuosina suuren suosion saavuttanut tapahtuma on loistava tapa huuhtoa Hämyrallin tappion maku suusta ja lähteä voitolla yöhön.

fuksiolympialaiset.jpg
Klassikot

Kalevan K*nni Kierros

Badger ja TTO ry toivottavat sinut tervetulleeksi koko kevään suurimpaan ja kauneimpaan pubikierrokseen! Viileän talven jälkeen aamun kohmeudesta kankeana Badger auttaa sinua tutustumaan Kalevan piilevien baarien tarjontaan.  Nappaa mukaan omat kaverisi ja valmistaudu lähtemään tutkimusmatkalle kohti Kalevaa, missä matkat ovat lyhyitä ja juomat kylmiä!

kkk.jpg
hhh.jpg

Hervannan Hum*la Hyppely

Hervannan Humala Hyppely syntyi legendaksi. Tapahtuma antaa osallistujalleen täysin uuden näkökulman maailmankatsomukseen.

Tämä jokasyksyinen ristiretki avaa muutoin vain kanta-asiakkaidensa käytössä olevien baarien ovet myös opiskelijoille. Hervannan vaiettu totuus on mahdollista selvittää vain omin silmin yhtenä päivänä vuodessa. Kuitenkaan kaikki halukkaat eivät tälle matkalle mahdu, koska riittävien turvatoimien tarjoaminen tapahtumaan on rajallista. Ole siis nopea ja lunasta itsellesi lippu tuntemattomaan vielä kun se on mahdollista. Tule, suorita ja saa himoitut haalarimerkit itsellesi.

Tykkää Hervannan Hum*la Hyppelystä Facebookissa!

tapahtumat_edited.jpg

Soppasauna

Soppasauna on tradenomien perinteikkäin tapahtuma, jossa otetaan maksasta mittaa. Tapahtumassa on selkeä tavoite: Juoda parin kanssa korillinen olutta kolmessa tunnissa kokoajan korista kiinni pitäen. Jos ote herpaantuu tai mallasjuoma ei maistu, ei parilla ole mahdollisuutta saada käsiinsä himoittua kauhamestarin kauhaa eikä arvonimeä. Vuosien saatossa vain muutamat erityistapaukset ovat tässä onnistuneet. Kun tapahtumaan ilmoittautuminen aukeaa, kannattaa olla nopea sillä suoritusta pääsee yrittämään vuosittain vain rajallinen määrä kokelaita.

soppasauna2_edited.jpg
PISTOT
tapahtumat_edited.jpg

PISTOT ovat tradenomiopiskelija yhditys TTO:n, insinööriopiskelijayhdistys TIRO:n sekä terveysalan opiskelijoiden PIRATEn järjestämät kuukausittaiset opiskelijabileet Ravintolamaailmassa.

PISTOT-opiskelijabileiden tavoite on lisätä opiskelumotivaatiota ja edistää opiskelijoiden sosiaalista kanssakäymistä.

Lukuvuoden aikana pääsette nauttimaan seitsemistä eri bileistä ja joulukuussa tuttuun tapaan myös PISTOT-bileristeilystä.

Tykkää PISTOISTA Facebookissa!

pistot.jpg
Muut tapahtumat

Sitsit

TTO ry on järjestänyt vuosien varrella useita sitsejä hulppeista ja fiineistä pöytäjuhlista, kuten vuosittaisista pikkujouluista, aina raavaamman kaavan sitseihin, kuten kevään 2022 Landesitsit!
Sitseissä on oma koodisto ja säännöt joita noudatetaan orjallisesti. Sitsien tahtipuikkoa heiluttaa ennalta määritelty laulunjohtaja tai "toastmaster", jonka sana on laki.
Toast-master määrittää sitsien tahdin taukoineen, jakaa ja päättää mahdolliset rangaistukset sekä vastaa ohjelman juonnosta.
Kyseessä on yksi suomalaisen opiskelijakulttuurin hienoimmista perinteistä joita ei kannata missata mistään hinnasta - jokaisen opiskelijan tulisi kokea vähintään yhdet sitisit opintojensa aikana.

sitsit.jpg
pikkujoulut.jpg

Pikkujoulut

Tampereen Tradenomiopiskelijat ry järjestää joka vuosi jäsenilleen tyylikkäät pikkujoulut, joiden ohjelma rakentuu erinomaisen illallisen ja musiikin ympärille juomalaulujen säestäessä iltaa. Tarkoituksena on viettää kiva ilta joulutunnelmissa ja siirtyä sitten vauhdikkaille jatkoille yökerhon puolelle.

Vuosijuhlat

Perinteisesti TTO ry järjestää joka vuosi astetta hienommat pikkujoulut, mutta joka viides vuosi päästään juhlimaan vuosijuhlia.
Vuosijuhlia vietetään vanhojen perinteiden mukaan ja etikettiin kuuluu haalareiden vaihtaminen pukuihin ja pitkiin mekkoihin. Ainutlaatuinen pöytäjuhla on kokemus jonka vain harvat pääsevät meidän ainejärjestössämme kokemaan.

vuosijuhla2.jpg
tradenomisemma

Tradenomisemma

Tradenomisemma on kulkenut alkujaan nimellä TTO Business Seminar ja se järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2013. Tapahtuma on vakiintunut TTO ry:n vuosittaiseksi tapahtumaksi vaihtelevalla teemalla.

Teemoina on ollut esimerkiksi Talous kuntoon, Hyvinvoiva tradenomi sekä Menestys tarinat.

Tradenomisemma järjestetään yhteistyössä Tampereen seudun tradenomien TST ry:n kanssa. Se on seminaari tyylinen tapahtuma, jossa TTO ry:n jäsenet pääsevät kuulemaan eri alojen ammattilaisista ja verkostoitumaan muiden tradenomiopiskelijoiden, sekä jo valmistuneiden tradenomien kanssa.

Tradenologia

Tradenologia on tradenomiopiskelijoiden koko ajan kasvava tapahtuma, joka yhdistää tradenomiopiskelijat valtakunnallisesti. Tradenologia kiertää ympäri Suomen, sen järjestää joka vuosi eri Tradenomiopiskelijaliiton jäsenyhdistys.

Tradenologia on järjestetään jokaista tradenomiopiskelijaa varten, ja se on ehdottomasti maineensa arvoinen tapahtuma! Tradenologian ohjelmaan kuuluu perinteisesti vauhdikas rastirata, jolla suoritetaan mitä uskomattomimpia tehtäviä, ja mahtavat illan kruunaavat jatkobileet, jossa kokoonnutaan yhteen pitämään hauskaa.

tradenologia
kulttuuri ja vapaa-aika.jpg

Kulttuuri & vapaa-aika

Bileiden lisäksi Tampereen Tradenomiopiskelijat ry tarjoaa opiskelijoille myös erilaisia kulttuurielämyksiä. Tarkoituksena on järjestää kulttuuritapahtumia, joihin jokaisella on mahdollisuus lähteä viihtymään. Kulttuuritapahtumat ovat tähän asti koostuneet mm. konserteista, teatterikäynneistä, stand up -illoista, laskettelureissuista ja muusta mukavasta. Kaikki voivat vaikuttaa kyseisten tapahtumien teemaan, joten hyviä ideoita otetaan vastaan osoitteessa kuva@ttory.fi.

Ekskursiot

Ekskursioilla on tarkoituksena viedä opiskelijat tutustumaan bisnesmaailmaan, tradenomiopiskelijoita kiinnostaviin kohteisiin. Viime vuosina olemme järjestäneet tutustumiskäyntejä mm. Elinkeinoelämän Valtuuskuntaan ja Helsingin Pörssiin sekä Eduskuntaan ja MTV3:n studioihin.

 

TTO Ry järjestää myös vuosittain ulkomaan ekskursioita ja olemme tehneet reissuja jo mm. Berliiniin, Budapestiin ja Prahaan.

ekskursiot
bottom of page