top of page

TRADENOMIOPISKELIJALIITTO

tradenomiop
tradenomiop

Tradenomiopiskelijaliitto on kaikkien tradenomiopiskelijoiden yhteisö.

Siihen kuuluu yli 14 000 jäsentä ja sen alla on 29 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

MITÄ LIITTO TEKEE?

Tarjoamme tradenomiopiskelijoille tietoa, neuvoja ja ohjausta esimerkiksi työharjoitteluun, kesätöihin ja palkkaukseen liittyvissä asioissa. Lisäämme tradenomiopiskelijoiden työelämätietoutta ja autamme heitä saamaan parhaan mahdollisen alun työuralleen. 

Järjestämme koulutuksia, seminaareja sekä tietenkin parhaat tapahtumat. Tapahtumissa tapaat muita tradenomeja ja tradenomiopiskelijoita ja kasvatat verkostoasi tulevaisuutta varten. Meillä on 29 paikallisyhdistystä, jotka järjestävät erilaisia aktiviteetteja ja pitävät huolta tradenomiopiskelijoiden eduista kampuksilla.

Pidämme tradenomiopiskelijoiden puolia ja tuomme esiin tradenomiopiskelijoiden etua erilaisilla foorumeilla. Nostamme esiin tradenomeille tärkeitä asioita ja otamme kantaa.  

KUKA PÄÄTTÄÄ?

Tradenomiopiskelijoiden toimintaa johtaa liittohallitus. Liittohallitus valitaan vuosittain liittokokouksessa, johon osallistuu edustajia jokaisesta jäsenyhdistyksestämme. Hallituksen jäsenet ovat usein entisiä paikallisyhdistysten aktiiveja, mutta kaikki Tradenomiopiskelijoiden jäsenet voivat hakea hallitukseen.

 

Liittokokouksessa päätetään myös suuntaviivat Tradenomiopiskelijoiden toiminnalle.

Kuulumme itsenäisenä jäsenyhdistyksenä Tradenomeihin.

Kuulumme myös Akavan opiskelijoiden valtuuskuntaan, joka edustaa yli 110 000 yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijaa.

Lue lisää osoitteesta tradenomi.fi/tradenomiopiskelijat/

Alta löydät eri jäsentasojen edut. Lue tarkemmat lisätiedot eduista osoitteesta www.tradenomi.fi/tradenomiopiskelijat/jasenyys/

bottom of page