top of page

Thu, Feb 15

|

Tampere

Bubiklubin Mallasrundi

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Bubiklubin Mallasrundi
Bubiklubin Mallasrundi

Aika & Paikka

Feb 15, 2024, 4:30 PM – 9:00 PM

Tampere, Satakunnankatu 13, 33100 Tampere, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Moro vaan kaikille!

Oletko vuoden odottanut, että pääset täyttämään haalarimerkkisarjaa, vai oletko koko tipattoman Tammikuun odottanut, että saat kumota huurteisen erikoisoluen kurkkuusi. No näihin ja mahdollisesti muihinkin ongelmiin meillä on ratkaisu:

Mallasrundi 2024!

Perinteeksi muodostunut tapahtuma järjestetään tänä vuonna 15.2. Tässä tapahtumassa osallistuvat anniskeluravintolat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden päästä juomaan approhengessä niitä hiukan spesiaalimpia oluita ja siidereitä opiskeljiahintaan! Tapahtuma alkaa kello 16:30 ja approlähdöt tapahtuvat 30 minuutin välein. Viimeinen lähtö tapahtuu kello 18:00.

Liput myydän kide.appissa 2.2 klo 19:00. Hinta on jämpti 5€. Toinen jo perinteeksi muodostunut asia on Bubiklubin oma atomikello, josta voidaan tarkastaa, että liput menevät h******n nopeasti. Ole siis ajoissa!

Samana päivänä järjestetään myös Helmikuun Pistot, johon voit lunastaa liput Mallasrundi-lipun yhteydessä. Itse tapahtumasta luvassa vielä tarkempi info ennen tapahtumaa, mutta kyllähä te tiedätte miten nämä toimii!

MITÄ: MALLASRUNDI

MILLOIN: 15.2 

MISSÄ: ÄLÄ HUOLI SAAT KARTAN 

MIKSI: TÄÄ ON IHA HAUSKA HOMMA

TICKETS

Jaa tapahtuma

bottom of page